Stickar vantar och nystar garn

Det har sålts en hel del av mina mönsterkit på framför allt Made in Medelpad. Superroligt! Tack till er som har köpt kit, mönster och vantar.

Helgen har bland annat gått åt till att nystan härvor med garn till lagom stora nystan för att kunna göra fler mönsterkit och sticka vantar. Idag beställde jag ytterligare några kilo garn, som kommer nästa vecka så jag kan göra ännu fler kit.

Author: Sannie

Jag kommer från Stöde, Medelpad, men bor sedan 20 år i Sundsvall. Jag har de senaste 15 åren gillat att sticka, men började på riktigt för ca 10 år sedan då jag lärde mig sticka tjocksockar. Hur många jag har stickat går nog inte att räkna vid det här laget. Nu ligger allt mitt stickfokus på att skapa vantmönster och sticka vantar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *