Äntligen jul och nyår

Under jul- och nyårshelgerna stickar jag för fulla muggar. Jag ritar också på flera nya vantmönster som jag hoppas kunna sälja om ett tag. Idag har jag fotat 10 av mina vantar som jag har ritat mönster till och stickat själv.

Vantarna från “klockan 1” heter: Ayla, Alma, Sannie, Ninnie, Inger, Ulla, Ester, Blårapunkel, Skvader och Julia.

Author: Sannie

Jag kommer från Stöde, Medelpad, men bor sedan 20 år i Sundsvall. Jag har de senaste 15 åren gillat att sticka, men började på riktigt för ca 10 år sedan då jag lärde mig sticka tjocksockar. Hur många jag har stickat går nog inte att räkna vid det här laget. Nu ligger allt mitt stickfokus på att skapa vantmönster och sticka vantar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *