Fler mönster

Nu har jag laddat upp med mer mönster på Ravelry. Det finns också fler inlägg och bilder under rubriken Vantar här på hemsidan.

Just nu består mina kvällar av en massa stickning, krokning och mönsterskapande. Längtar till julen då jag har fått för mig att jag kommer att vila upp mig, men det blir nog snarare ännu mer stickning och mönsterskapande. 🙂

Author: Sannie

Jag kommer från Stöde, Medelpad, men bor sedan 20 år i Sundsvall. Jag har de senaste 15 åren gillat att sticka, men började på riktigt för ca 10 år sedan då jag lärde mig sticka tjocksockar. Hur många jag har stickat går nog inte att räkna vid det här laget. Nu ligger allt mitt stickfokus på att skapa vantmönster och sticka vantar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *