Många nya vantar under hösten

Ja, det har blivit en hel del nya vantar under hösten. Nedan visar jag bara ett axplock av de mönster jag har kombinerat eller skapat, samt några av de vantar jag stickat. Jaga vet inte om jag vågar räkna hur många vantar jag har stickat under höstterminen. Dessutom har jag lärt mig att kroka vantar och har till följd av det krokat fem par.

Author: Sannie

Jag kommer från Stöde, Medelpad, men bor sedan 20 år i Sundsvall. Jag har de senaste 15 åren gillat att sticka, men började på riktigt för ca 10 år sedan då jag lärde mig sticka tjocksockar. Hur många jag har stickat går nog inte att räkna vid det här laget. Nu ligger allt mitt stickfokus på att skapa vantmönster och sticka vantar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *