Om mig

Mellan jauari och april 2019 gick jag en vantkurs, där jag blev oerhört inspirerad till att göra egna mönster. Ett mönster som hade legat och grott i mitt huvud en längre tid var ett mönster på en skvader. Det blev också mitt första mönster som jag gjorde under vantkursen. Jag producerade upp emot 15 vantmönster under de 10 veckor som vantkursen pågick och har fortfarande inte slut på mönsteridéer. Jag får inspiration från min gamla hembygd och stenstans vackra byggnader.

Sedan september 2019 går två av mina mönster och mönsterkit (garn+mönster) att köpa via Made in Medelpad i Sundsvall och Stöde Form i Stöde. Det kommer också att gå att köpa färdiga vantar i butikerna.

Du kan köpa mönster via denna sida om du skickar ett mail. Mönster kostar 50kr och du får det digitalt till din mail. Betalningssätt är Swish.

Det går inte att köpa vantar av mig, om det inte uttryckligen står det i ett inlägg under “Nyheter”, men du kan köpa mönsterkit som består av mönster + garn till ett par vantar. Garnet är från Kampes och är tvåtrådigt. Maila för prisinfo.

sanniehanhisalo@gmail.com