Fler mönster

Nu har jag laddat upp med mer mönster på Ravelry. Det finns också fler inlägg och bilder under rubriken Vantar här på hemsidan.

Just nu består mina kvällar av en massa stickning, krokning och mönsterskapande. Längtar till julen då jag har fått för mig att jag kommer att vila upp mig, men det blir nog snarare ännu mer stickning och mönsterskapande. 🙂

Hösten är äntligen här

Jag älskar hösten med (nästan) allt som den för med sig. Vad är mer härligt än att ligga i soffan, med en bra bok, tända ljus lite överallt i huset och bara mysa trots höstrusket utanför? Om man inte vill sätta en bok i händerna, kan man alltid påbörja en ny stickning, varför inte en vante?!

Vanten Ulla, namngiven efter min farmor

Hjärtat i Ullavanten finns att se som dekoration ovanför fönstren på Bankgatan 14 i Sundsvall.

Vill du köpa mönstret? Se mer information på “Om mig”.

Bankgatan 14, Sundsvall

Mönster och mönsterkit

Nu finns mönster och mönsterkit till Blårapunkelvanten och Skvadervanten både på Made in Medelpad i Sundsvall och på Stöde Form i Stöde! Garnet i mönsterkitet är Kampes tvåtrådiga. Jag rekommenderar sticka 2,5mm om du har en mindre till mellanstor damhand och sticka 3mm om du har en större damhand. Stickar du löst och har en större damhand, kan det nog gå att sticka med 2,5mm också.