Hösten är äntligen här

Jag älskar hösten med (nästan) allt som den för med sig. Vad är mer härligt än att ligga i soffan, med en bra bok, tända ljus lite överallt i huset och bara mysa trots höstrusket utanför? Om man inte vill sätta en bok i händerna, kan man alltid påbörja en ny stickning, varför inte en vante?!

Vanten Ulla, namngiven efter min farmor

Hjärtat i Ullavanten finns att se som dekoration ovanför fönstren på Bankgatan 14 i Sundsvall.

Vill du köpa mönstret? Se mer information på “Om mig”.

Bankgatan 14, Sundsvall

Author: Sannie

Jag kommer från Stöde, Medelpad, men bor sedan 20 år i Sundsvall. Jag har de senaste 15 åren gillat att sticka, men började på riktigt för ca 10 år sedan då jag lärde mig sticka tjocksockar. Hur många jag har stickat går nog inte att räkna vid det här laget. Nu ligger allt mitt stickfokus på att skapa vantmönster och sticka vantar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *